EM i badminton i Frankrike er nå slutt med det finnes mange videoer som man kan sjekke ut dersom man vil se god badminton.

Dessverre ble våre to Asker spillere - Anne og Helene - slått ut i første kamp, men det må sies at de var uheldig med trekkningen og møte veldig sterk motstand. Uansett håper vi at dette ble en god opplevelse og erfaring og at vi får se dem sterkere tilbake neste år.

 

Vi gratulerer Carl Christian som junior norgesmester i mix double med Solvår Flåten Jørgensen fra Karmøy. Carl Christian fikk også sølv i double med Karl Ødegård fra Brodd, klubben som også var arrangør av mesterskapet i helgen.

 

Mobilretur – vinn-vinn for miljøet og idretten

Asker badminton vil være med gjøre en innsats for miljøet, samtidig som vi tjener penger? Vi er med på aksjonen til Telenor «Brukt Mobil – Nye Muligheter», hvor vi samler inn mobiler og får betalt 30,- per mobil. Dette kan utgjøre en viktige inntekt til klubben. Årets kampanje har startet.

 

Mer informasjon kommer til medlemmene på mail med ta gjerne kontakt dersom du ønsker å vite mer.

 

Søndag 14.02 arrangerte Asker badmintonklubb badmintonturneringen "Ferske Fjes" i Leikvollhallen med 84 deltagere fra 10 ulike klubber. Ferske fjes er en breddeturnering med mange deltagere på nybegynnernivå, men også med mer erfarne spillere. Dette var første turnering for mange av spillerene som alle er i alderen 9 til 16 år. Det var unge, motiverte og engasjerte spillere som stilte opp. Alle slo godt fra seg og hadde en fin dag i Leikvollhallen.

Fra Asker badmintonklubb deltok 14 spillere og de beste resultatene fra våre spillere var

* 2. plass HSU15B => Morten Barhaugen - Asker BK
* 3. plass DSU13A => Marlen Nygård - Asker BK

 

Les mer …

 

Anne Klyve og Helene Håkonsen Søgaard forsvarte forrigje års gull i Damedouble i Senior NM i Badminton i år. De slo Vilde Espeseth (Kirkenes) og Sophie Owen-Davies (Pillarguri) i finalen. I NM for U23, som ble avholdt i oktober 2015, var de samme to parene i finalen, men da var det Asker-jentene som trakk det korteste strået. I dag fikk de revansj. Vi gratulerer!

Carl Christian Mork tok bronse i Herredouble sammen med Sturla Flåten Jørgensen fra Karmøy. Vi gratulerer!

Her er de øvrige plasseringene:

Herresingle:

Olav Sagård Roalkvam: 17. plass

Frank Heggen: 33. plass

Mixeddouble:

Carl Christian Mork: 5. plass med Elisa Wiborg fra Haugerud

Helene Håkonsen Søgaard: 9. plass med Jesper Kristensen fra Moss

 

Bilder fra kvartfinale og finale i Dame double NM Senior 2016  som Anne og Helene vant!

Les mer …

 

 

Flott innstats av Asker badmintonklubb denne helgen.

Bilder fra kvartfinalen som Carl Christian og Sturla vant finner du ved å lese videre.

 

 

Les mer …

 

23-25 oktober 2015 arrangerte Asker og Bærum badmintonklubber NM for U23. Sjekk ut hjemmesiden for arrangementet (http://www.nmu23.no). Her finner du informasjon og bilder.

 
Våre sponsorer
Banner